Λόγω τεχνικού προβλήματος όλες οι αποστολές θα δρομολογηθούν από την Πέμπτη 10/09

Τηλεφωνήστε μας στο
25213 06900 >

Όροι αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με δύο τρόπους, τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται μέσω μεταφορικής και τα υπόλοιπα μέσω της Speedex Courier.Oι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στη περίπτωση που το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες(1), στην περίπτωση που το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση κατόπιν παραγγελίας η παράδοση γίνεται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες². Τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται με βάση τους τιμοκαταλόγους της μεταφορικής εταιρίας και της εταιρίας courier, σε κάθε προϊόν μας υπάρχει πεδίο υπολογισμού των μεταφορικών εξόδων. για την σωστή ενημέρωση.Επίσης τα προϊόντα μας με την ένδειξη "δωρεάν μεταφορικά" φτάνουν στην πόρτα σας χωρίς κανένα κόστος αποστολής.

Το κόστος αποστολής των μεγάλων σε όγκο προϊόντων καλύπτει την παραλαβή του προϊόντος από εμάς και την παράδοση του στον χώρο σας, δεν καλύπτονται τα έξοδα για την μεταφορά του σε κάποιον όροφο. Σε περίπτωση που επιθυμείται οι μεταφορείς να μεταφέρουν το προϊόν σας σε κάποιον όροφο θα υπάρχει επιπλέον χρέωση κατα περίπτωση.

Ο χρόνος παράδοσης ισχύει για τις μη δυσπρόσιτες περιοχές, σε περίπτωση αποστολής προϊόντος σε περιοχή που χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη ο χρόνος παράδοσης είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερος. Σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα μας που βρίσκεται σε κατάσταση <<κατόπιν παραγγελίας>> ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 3-7 εργάσιμες ημέρες εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο από την προμηθεύτρια εταιρία, σε κάθε άλλη περίπτωση θα ενημερώνεστε για τυχόν περαιτέρω καθυστερήσεις.,


  1. Κανόνες μεταφορικών 

                        Κάποια προϊόντα έχουν σταθερή τιμή κόστους μεταφορικών, το οποίο ορίζεται στα 5 ευρώ, για τα υπόλοιπα ισχύει : 

                        Από 0 έως 4 κιλά το κόστος είναι 3.5 ευρώ

                        Έως 11 κιλά το κόστος είναι ευρώ

                        Έως 19 κιλά το κόστος είναι 11 ευρώ

                        Έως 30 κιλά το κόστος είναι 24 ευρώ

                        Έως 40 κιλά το κόστος είναι 27 ευρώ

                        Έως 60 κιλά το κόστος είναι 32 ευρώ


Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!